Περί αστρολογίας

Άρθρα

Ένα ενδιαφέρον ουράνιο φαινόμενο

Ένα ενδιαφέρον ουράνιο φαινόμενο

Την Αφροδίτη (το άστρο της μέρας) το βλεπουμε τακτικά, είτε ως Αυγερινό, είτε ως Αποσπερίτη.Τον Ερμή σπανιότερα.


Μπαίνουμε στον Υδροχόο;  Ναι, σε δώδεκα γενιές από τώρα!

Μπαίνουμε στον Υδροχόο; Ναι, σε δώδεκα γενιές από τώρα!

Το 1984 ο αείμνηστος Μανώλης Ρασούλης έγραφε τους  στίχους, η Βάσω Αλαγιάαννη τη μουσική  και ο Νίκος Παπάζογλου τραγουδούσε το «μπαίνουμε στον Υδροχόο». Ίσως επειδή πλησίαζε η αλλαγή χιλιετηρίδας.


Πραγματική ημερομηνία γέννησης Χριστού

Πραγματική ημερομηνία γέννησης Χριστού

Επειδή ο Ιησούς Χριστός άρχισε σε μεγάλη ηλικία το κήρυγμα και την όλη δράση του, τα στοιχεία που έχουμε, σε σχέση με τη γέννησή Του, είναι μόνο η αναφορά στα δύο ευαγγέλια,


  • Μια ματιά στον ουρανό - 11.06.2016-image-2
  • Μια ματιά στον ουρανό - 11.06.2016-image-3
  • Μια ματιά στον ουρανό - 11.06.2016-image-4

Μια ματιά στον ουρανό - 11.06.2016

Επειδή κάθε χρόνο, όλο και παρουσιάζονται κάποια άρθρα για κάποιον Άρη σαν φεγγάρι και κάτι παρόμοια, που βγήκαν μια φορά στο διαδίκτυο και κυκλοφορούν αδέσποτα, είναι ευκαιρία αύριο (Σάββατο βράδυ 11-6-2016) να ρίξετε μια ματιά στον ουρανό.


Βρείτε τον ωροσκόπο σας χωρίς την ώρα γεννήσεως

Βρείτε τον ωροσκόπο σας χωρίς την ώρα γεννήσεως

Το περιεχόμενο της σελίδας αυτής, απευθύνεται σε όσους έχουν γνώσεις αστρολογίας. Ο ωροσκόπος στην αστρολογία, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία, αφού σ' αυτόν και την υπόλοιπη οικοθεσία βασίζεται κατά μεγάλο μέρος η αστρολογική ανάλυση. Επειδή όμως εξαρτάται άμεσα από την ώρα γέννησης, πολλοί δεν τον γνωρίζουν, επειδή δεν γνωρίζουν την ακριβή ώρα γέννησής τους.


Πρόγραμμα ερμηνείας ονείρων

Πρόγραμμα ερμηνείας ονείρων

Ένα από τα τελευταία προγράμματά μου, είναι το πρόγραμμα ερμηνείας των ονείρων. Για να φτιάξω το πρόγραμμα, αφετηρία υπήρξε η αναφορά του Ηφαιστίωνα, στις ημέρες κατά τις οποίες επαληθεύονται τα όνειρα ή όχι και με ποια έκβαση και στη συνέχεια, τα βιβλία του Αρτεμίδωρου (2ος αιώνας μ.Χ.) που έγραψε τον πρώτο πλήρη ονειροκρίτη.


Η Πυθαγόρεια αριθμολογία και το δικό μας αριθμολογικό πρόγραμμα

Η Πυθαγόρεια αριθμολογία και το δικό μας αριθμολογικό πρόγραμμα

Κατ' αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ποιά αριθμολογία μιλάμε. Πολλοί δηλώνουν αριθμολόγοι. Άλλοι έχουν γράψει και βιβλία αριθμολογίας, άλλοι έχουν αναπτύξει και προγράμματα.Το βασικό όμως ερώτημα είναι σε ποια βάση πατάνε όλα αυτά. Αν σας έλεγα ξερά ότι όλα αυτά είναι λανθασμένα, θα φαινόταν απόλυτο κατ' αρχήν. Κάνετε όμως τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω και στο τέλος θα με κρίνετε.


Δείγματα αναλύσεων και χαρτών

Δείγματα αναλύσεων και χαρτών

Στην σελίδα αυτή θα βρειτε δείγματα αναλύσεων και αστρολογικών χαρτών των προγραμμάτων astroleon. Οι πιο πολλές αναλύσεις είναι σε μορφή εγγράφων WORD, αλλά η γενέθλια ανάλυση και η ανάλυση κινέζικου ωροσκοπίου είναι σε μορφή εγγράφου Acrobat Reader και zip για να μειωθεί το μέγεθος, που σε μορφη WORD ειναι πολυ μεγάλο, λόγω των γραφημάτων.