fbpx
Αστρολογικό πρόγραμμα Astroleon Lite

Αστρολογικό πρόγραμμα Astroleon Lite

Το πακέτο προγραμμάτων Astroleon Lite είναι η ελαφριά έκδοση της σειράς προγραμμάτων Astroleon και αποτελεί την πιο οικονομική λύση για τον επαγγελματία αστρολόγο. Με την αγορά του astroleon lite, έχετε πετύχει την καλλίτερη σχέση τιμής και λειτουργικότητας.

Παρακάτω ακολουθεί μία συνοπτική περιγραφή των υποπρογραμμάτων που περιλαμβάνονται στο Astroleon Lite.

Συνοπτική περιγραφή των προγραμμάτων

Προοδευτικό ωροσκόπιο

Με δύο συστήματα, πρωτεύον και δευτερεύον, έχουμε ανάλυση για κάποιο έτος, αλλά και για κάθε μήνα, όποιον έχει κάποια πρόβλεψη. Επίσης έχουμε και ανάλυση προοδευμένων μεσοδιαστημάτων, με ερμηνεία και αντιστοίχηση σε ημερομηνίες και επισήμανση σε ποια μοίρα πέφτουν περισσότερα μεσοδιαστήματα.

Βιορυθμοί σε οθόνη και εκτύπωση

Εμφάνιση ή εκτύπωση των βασικών βιορυθμικών κύκλων (σωματικού, διανοητικού και συναισθηματικού).

Γενέθλιο και προοδευμένο χρώμα πλανητών

Είναι μια επιλογή, που μας δίνει στην οθόνη είτε ως γενέθλιους ή προοδευμένους για κάποιο έτος, ανάλογα με την τοποθέτησή τους, ποιοι πλανήτες ή βασικοί οίκοι ήταν καλοί οι κακοί.

Σήμερα μπορούμε

Εδώ έχουμε γενικές (όχι ατομικές προβλέψεις) από τη θέση της Σελήνης σε δεκανό ζωδίου, βάσει των ελληνιστών αστρονόμων.

Πλανήτες σε οικοθεσία πελάτη

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή, όπου βλέπουμε τους πλανήτες να κινούνται (animation) στην οικοθεσία κάποιου πελάτη, με βήμα ώρας, ημέρας, μήνα κ.λπ.) με τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, ή με τους γενέθλιους.

Ημεροδρόμιο

Σε μορφή γραφήματος έχουμε μια ένδειξη για το αν μια μέρα είναι πράσινη, κίτρινη ή κόκκινη, ήτοι εύκολη, ουδέτερη ή δύσκολη, ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζουν εκείνη τη μέρα οι πλανήτες με τους γενέθλιους πλανήτες του πελάτη.

Ημεροδρόμιο υγείας

Σε μορφή γραφήματος πάλι, έχουμε για κάποιο διάστημα ενδείξεις για γενική διάθεση, κίνδυνο ατυχήματος, κίνδυνο αύξησης βάρους, κατάλληλες μέρες για έναρξη δίαιτας, καταθλιπτικές ημέρες, ημέρες που πρέπει να αποφεύγεται εγχείριση, ή μέρες κατάλληλες για εγχείρηση και για τις γυναίκες «γόνιμες μέρες».

Ημεροδρόμιο ομάδων

Όπως έχουμε την παραπάνω επιλογή του γενικού ημεροδρομίου, έχω φτιάξει υπομενού, να κρατούμε στοιχεία για ημέρες (καλές, ουδέτερες και άσχημες) κάποιων ατόμων π.χ. προπονητών των ομάδων μιας διοργάνωσης, ώστε να δούμε σε συγκεκριμένη ημέρα ποιος είναι πράσινος και ποιος κόκκινος. Ειδικά για όποιων παίζει στοίχημα, είναι μια επιπλέον ένδειξη. Θέλει βεβαίως συνεχή ενημέρωση, αλλά μας δίνει στοιχεία.

Αναλυτικές προβλέψεις

Το πρόγραμμα βασίζεται σε διελεύσεις από πλανητικές θέσεις ή οικοθεσία. Γίνεται κεφαλαιοποίηση των προβλέψεων, στο πρώτο κεφάλαιο λαμβάνονται οι αργοί πλανήτες, σε ποιον οίκο πέφτουν κατά την έναρξη του εξεταζόμενου διαστήματος, σε ποιους οίκους προχωρούν στη συνέχεια, ποιες όψεις σχηματίζουν και σε ποια διαστήματα, ενώ στο δεύτερο κεφάλαιο έχουμε παρόμοιες αναλύσεις για τους γρήγορες πλανήτες. Οι ανοχές είναι οι κανονικές, ενώ υπάρχει και άλλη επιλογή, όμοια, αλλά με ανοχή μιας μοίρας, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια.

Προβλέψεις ημέρας

Με συνοπτικό τρόπο και σύντομα, δίνονται τηλεγραφικά σε ερμηνεία μιας-δύο γραμμών για κάθε όψη, οι προβλέψεις ημέρας.

Αριθμολογία

Εδώ δεν έχουμε αστρολογικές αλλά καθαρά αριθμολογικές αναλύσεις, βάσει της πυθαγόρειας θεωρίας, τόσο ως αριθμολογική ανάλυση (αριθμό ψυχής, προσωπικότητας, ελλείψεις, προσωπικό αριθμό, παρόντα και επόμενο αριθμολογικό κύκλο) , όσο και ως απαντήσεις σε 15 ερωτήματα (αν συμφέρει μια συνεργασία, κάποιος γάμος κλπ).

Αισθηματική συναστρία

Μέσα σε 12 έως 16 σελίδες, έχουμε ανάλυση για γενέθλια αισθηματικά του/της πελάτη/πελάτισσας, σύγκριση γενεθλίων στοιχείων των δύο ατόμων της συναστρίας, ανάλυση γενεθλίων του ενός με προοδευμένους του άλλου και αντίστροφα, με χάρτη και πίνακες αμοιβαίων όψεων και την «πτώση» των πλανητών του ενός στην οικοθεσία του άλλου και αντίστροφα.

Πέραν των προγραμμάτων αυτών, υπάρχουν και όλα τα βοηθητικά προγράμματα για χειρισμό πελατών, εμφάνιση προσθήκη πόλεων, online οδηγίες.

Έχετε απορία για κάποιο πρόγραμμα από τα παραπάνω ή χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!