fbpx

Περί αστρολογίας

Σημαντικοί ηλικιακοί μας σταθμοί, με βάση το δεκάμοιρο του Ωροσκόπου μας.

Σημαντικοί ηλικιακοί μας σταθμοί, με βάση το δεκάμοιρο του Ωροσκόπου μας.

Σημαντικοί ηλικιακοί μας σταθμοί, με βάση το δεκάμοιρο του Ωροσκόπου μας.

Έχω ξαναγράψει ότι πηγές μας για τα προγράμματά μας είναι τα γραπτά των αρχαίων αστρολόγων (Πτολεμαίου, Ηφαιστίωνα, Δωρόθεου κ.α.).

Από αυτά, συλλέγω με προσοχή, όσα είναι σαφή και πλήρη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίνοντάς μας ξεκάθαρα αποτελέσματα.

 Ένα από αυτά, που προέρχεται από τα αποτελεσματικά του Ηφαιστίωνα του Θηβαίου, είναι το παρακάτω κείμενο,που αναφέρεται στα δεκαήμερα του Ωροσκόπου.

Σήμερα οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους. Ίσως δεν γνωρίζουν την ακριβή μοίρα του Ωροσκόπου τους. Να θυμήσουμε ότι ο Ωροσκόπος είναι η ακριβής μοίρα του ουρανού, που ανέτειλλε την ώρα της γέννησής μας.

Για να σας είναι χρήσιμα λοιπόν τα παρακάτω κείμενα, πρέπει όχι μόνο να γνωρίζετε ότι έχετε π.χ. Ωροσκόπο Ταύρο, αλλά ότι ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 13 μοίρες και 10’ λεπτά του Ταύρου. Τότε μπορείτε να γνωρίζετε το δεκάμοιρο (το δεκανό) του ζωδίου στον οποίο βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας.

Σημείωση: Για όποιον δεν γνωρίζει ακριβώς τον ωροσκόπο του, μπορούμε να του τον πούμε εμείς, δίνοντάς ημεροχρονολογία, ώρα και τόπο γέννησης.

Μια δεύτερη σημείωση, σημαντική κατά τη γνώμη μου, που αφορά κυρίως εκείνους που έχουν ωροσκόπο στις πρώτες ή τελευταίες μοίρες κάποιου ζωδίου, να βεβαιωθούν για την εγκυρότητά του, επειδή αν δεν δώσουμε στα προγράμματα το σωστό τόπο γέννησης, την τυχόν θερινή ώρα κ.λπ. μπορεί να έχουμε απόκλιση και αν όπως προείπα ο ωροσκόπος είναι στις αρχές ή το τέλος του ζωδίου, μπορεί να πέφτει στο προηγούμενο ή το επόμενο ζώδιο.

Να θυμόμαστε ότι με την περιστροφή της Γης μας, κάθε τέσσερα πρώτα λεπτά, ανατέλλει η επόμενη μοίρα. Κάθε μία ώρα, προχωράμε περίπου 15 μοίρες και κάθε δύο ώρες, ένα ζώδιο.

Με την παραδοχή λοιπόν ότι γνωρίζετε τον ακριβή Ωροσκόπο σας, μπορείτε να βρείτε το πρώτο, δεύτερο ή τρίτο δεκάμοιρο (δεκανό) του και να διαβάσετε το αντίστοιχο κείμενο, που μας δίνει πληροφορίες εκτός από τα άλλα και για τα έτη-σταθμούς στη ζωή μας.

Άν λοιπόν ο Ωροσκόπος σας πέφτει:

 

Στο πρώτο δεκανό του Κριού:

Με τον ωροσκόπο σας στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού, υπάρχει ένδειξη ότι θα έχετε γάμο σε πρώιμη ηλικία, που όμως δεν θα πάει καλά. Αργότερα όμως θα κάνετε πετυχημένο γάμο και θα έχετε ευτυχισμένο τέλος.

Σωματικά σημεία: λεπτά τα στήθη, λεπτές κνήμες και γυμνές, θα έχετε κάποιο σημάδι στο αριστερό μέρος η κάτω από την αριστερή μασχάλη.

Ηλικίες σταθμοί στη ζωή σας τα έτη: 4, 9, 12, 21, 33, 49, 52, 64 και 74.

Στο δεύτερο δεκανό του Κριού:

Με τον ωροσκόπο σας στο δεύτερο δεκαήμερο του Κριού, έχουμε την ένδειξη ότι μετά από κάποιες κακουχίες στην παιδική ηλικία, θα έχετε καλή ζωή, με καλή τροφή, καλή ανατροφή και μόρφωση, θα έχετε άνοδο στη ζωή σας και πολλούς υπό τις διαταγές σας.

Σωματικά σημεία: μεγάλα εκφραστικά μάτια, λίγο οξύθυμος, συμμετρικό σώμα και
σταθμοί στη ζωή σας τα έτη 2, 7, 17, 19, 24, 32, 39, μ1, 52, 64, 71 και 86.

Στον τρίτο δεκανό του Κριού:

Με τον ωροσκόπο σας στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, έχουμε την ένδειξη ότι θα κακοπάθετε στη ζωή σας, θα ξενιθευθείτε πολλές φορές, θα σας χωρίσει θάνατος από τους γονείς σας, ενώ ο γάμος σας θα σας φέρει λύπες. Αργότερα θα πάρετε γυναίκα ξαναπαντρεμένη, θα κάνετε παιδιά και στο τέλος της ζωής σας θα γνωρίσετε χαρά.

Σωματικά δε σημεία: ξανθός και ωχρός κατά τη γέννηση, θα αποκτήσετε
σώμα καλοαναπτυγμένο, ίσως δε και τεράστιο, ενώ
έτη σταθμοί στη ζωή σας θα είναι τα: 7, 11, 19, 28, 33, 35, 40, 52, 67, 74, 88 και 97.

Στο πρώτο δεκανό του Ταύρου:

Με τον ωροσκόπο να βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του ταύρου, θα είσαστε χαρούμενος, με αρκετούς φίλους, με καλή ζωή αλλά και λίγο κοπιαστική.

Ο πρώτος σας γάμος δεν θα έχει αίσιο τέλος. Μετά όμως θα πάρετε άλλον και θα ευτυχήσετε με το γάμο σας αυτόν.
σωματικά χαρακτηριστικά σας θα είναι μεγάλο κεφάλι, μεγάλα μάτια, το σώμα σας συμμετρικό, τα χείλη σας μεγάλα, με κάποιο σημάδι στον αυχένα, άλλο στη δεξιά πλευρά και
έτη σταθμοί θα είναι το 1, 4, 9, 11, 22, 33, 49, 56, 69 και 72.

Στο δεύτερο δεκανό του Ταύρου:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, θα είσαστε πλούσιος, αρχοντικός, αγχίνους, θα κάνετε καλό γάμο, θα καταξιωθείτε σε επιτροπές και παρακαταθήκες, ενώ σωματικά χαρακτηριστικά είναι τα εξής: Πρόσωπο πλατύ, πολύ ευρύ στέρνο, όμορφα μάτια, πλατειά αυτιά και τριχωτούς ώμους, με κάποιο μαύρο σημάδι στους λαγόνες η κάτω από το μαστό και κάποια νευρική τάση.

Έτη σταθμοί θα είναι τα 7, 13, 22, 31, 43, 56, 61, 74, 84 και 91.

Στον τρίτο δεκανό τουΤαύρου:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου, θα έχετε μεν καλούς γονείς, ευκατάστατοι, αλλά θα αποχωριστείτε απ' αυτούς, δεν θα διαχειριστείτε καλά την περιουσία τους, θα αποδημήσετε δε και μπορεί να ναυαγήσετε κιόλας, θα έχετε πολύ κακή φήμη, ενώ δεν θα σας γεμίζει η φυσιολογική ερωτική ζωή και θα κυνηγάτε τα αξιώματα. Ίσως πεθάνετε νέος.

Τα σωματικά σας χαρακτηριστικά: όμορφος και ευχάριστος, ελκυστικός στο άλλο φύλο, με κάποιο μώμο στο αριστερό μάτι η στο ένα πόδι, με όμορφα φρύδια, λεπτός και μεσαίο μέγεθος.

Τα έτη σταθμοί στη ζωή σας: 9, 12, 23, 31, 46, 59, 61 και 74.

Στον πρώτο δεκανό των Διδύμων:

Με τον ωροσκόπο σας στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, θα είσαστε μορφωμένος, θα σας αρέσουν οι χαρές, ερωτικός, μισοπόνηρος, θα ζείτε σε μέρος κοντά σε νερό, άστατος στους δεσμούς σας, θα παντρευτείτε από έρωτα και θα φθάσετε σε ψηλά επίπεδα ευτυχίας.

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι: ψηλός, δίκορφος, ίσως εξαδάκτυλος.

Έτη σταθμοί τα 1, 9, 24, 34, 43, 53, 65, 73.

Στο δεύτερο δεκανό των Διδύμων:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, θα αποκτήσετε πλούτο, θα χάσετε τους γονείς σας από θάνατο, θα σπαταλήσετε ό,τι πάρετε από αυτούς, και θα αποκτήσετε περισσότερα με τις δικές σας δυνάμεις. Θα τιμηθείτε σε ιερούς τόπους, θα χρηματίζεστε εύκολα, θα παντρευτείτε συγγενή σας και μετά την πρώτη ηλικία θα ζήσετε καλά.

Με κανονικό ανάστημα, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο σώμα και κάποιο σημείο στη μασχάλη.

Έτη σταθμοί στη ζωή σας: 7, 12, 19, 21, 26, 36, 43, 56, 65, 84, 92.

Στον τρίτο δεκανό των Διδύμων:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων, θα κακοπαθήσει στη νεότητά του, ότι πάρετε από τους γονείς σας θα τα σκορπίσετε, θα ζήσετε επί το πλείστον σε άλλους τόπους, βλάσφημος για όποια ζημία, ενώ στο γάμο σας δεν θα έχετε καλή τύχη και θα σας σχολιάζουν, είτε γιατί ο σύζυγός σας δεν θα σας αξίζει, είτε γιατί θα είχε μεγάλο παρελθόν.

Λεπτοπρόσωπος και με μικρά μάτια, ξανθός.

Έτη σταθμοί: 7, 12, 21, 32, 43, 52, 64, 74, 86 και 92.

Στον πρώτο δεκανό του Καρκίνου:

Με τον ωροσκόπο στο πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου, θα είσαστε αγαθός, ήσυχος, τα λόγια σας θα είναι πιστευτά, με πολλές φροντίδες και πολλούς φίλους, με την εξυπνάδα σας θα αποκτήσετε πολλά χρήματα και πολλούς εχθρούς.

Στα ερωτικά σας όμως θα σχολιασθείτε πολύ. Στον πρώτο σας γάμο θα ατυχήσετε, ενώ αργότερα θα ευνοηθείτε στον τομέα αυτόν και στο τέλος θα βρείτε πολύ καλό σύζυγο.

Τα χαρακτηριστικά σας: καλό ανάστημα με όμορφα σπαστά μαλλιά, με πολύ όμορφα μάτια και φρύδια, με ψηλή μύτη και ευρείς ώμους. Τα νεύρα των ποδιών εξέχουν και έχετε σημάδι στη μασχάλη η κάτω από το μαστό ή στο δεξιό αγκώνα.

Έτη σταθμοί: 9, 11, 21, 33, 49, 56, 63, 71 και 86.

Στο δεύτερο δεκανό του Καρκίνου:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου, θα περάσετε καλή ζωή, χωρίς να στερηθείτε τίποτε, θα προοδεύσετε περισσότερο από τους γονείς σας, ενώ θα δείτε θανάτους αδερφών, θα αποκτήσετε φήμη και θα δοξαστείτε από τα πλήθη. Θα πάρετε όμως λύπη από τα παιδιά σας.

Μικρόσωμος και σκουρόχρωμος, με στήθη μικρά. θα έχετε κάποιο μαύρο σημάδι στο ομφαλό. Με τα λόγια θα δίνετε χαρά στους ανθρώπους, όχι όμως και με τα έργα σας.

Τα έτη σταθμοί είναι: 4, 7, 12, 23, 42, 54, 62, 73, 88.

Στον τρίτο δεκανό του Καρκίνου:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου, έχουμε ένδειξη ότι αν και είσαστε φρόνιμος, θα δείχνετε κακή ανατροφή, ό,τι πάρετε από τους γονείς σας θα τα σκορπίσετε, θα κακοπεράσετε στα νιάτα σας, θα έχετε όμως πολλούς φίλους, με τις γυναίκες θα έχετε κακή φήμη, θα ζήσετε στρατιωτική ζωή και μπορεί να τραυματισθείτε, αλλά το τέλος θα είναι καλό.

Τα σωματικά χαρακτηριστικά: κανονικό ανάστημα, μάλλον ευτραφής, λιπαρός, ξανθός, άσπρος, με μεγάλα φρύδια, πλατειά στήθη και κοιλίτσα, με συχνούς πόνους στα σπλάχνα.

Τα έτη σταθμοί της ζωής σας: 4, 7, 12, 24, 33, 49, 52, 63, 69, 72, 86.

Στον πρώτο δεκανό του Λέοντα:

Με τον ωροσκόπο στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα, φαίνεται ότι θα περιστοιχίζεστε πάντοτε από πολύ κόσμο, κανείς δεν θα μπορεί να σας καταφρονήσει, θα ευεργετείτε όσους υποτάσσονται σε σας, πολλούς δε θα προφυλάξετε, αλλά θα σας ψέξουν ένεκα γυναικών.

Σωματικά Καλό ανάστημα, με ωραίο πρόσωπο, κόκκινος, με μεγάλα μάτια και ωραία μύτη, με πόνους στα πόδια.

Τα έτη σταθμοί της ζωής σας θα είναι: 1, 11, 23, 32, 46, 57, 69, 72, 88.

Στο δεύτερο δεκανό του Λέοντα:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, φαίνεται ότι θα αποκτήσετε πολύ μεγάλη δύναμη, βασιλικά αξιώματα, θα κατακτήσετε πόλεις, θα μαζέψετε πολύ χρυσάφι και υλικά αγαθά, αλλά και στις δόξες και τιμές δεν θα μείνετε πιο κάτω.

Σωματικά χαρακτηριστικά σας: Ψηλός, ευρύστερνος, με λεπτά πόδια, με λιονταρίσια χροιά, γλυκόλογος, αλλά και νευρικούς πόνους. Ο θάνατος θα είναι αιφνίδιος.

Τα έτη σταθμοί στη ζωή σας: 9, 21, 34, 46, 52, 70.

Στον τρίτο δεκανό του Λέοντα:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, φαίνεται ότι θα είσαστε φρόνιμος, θα ανατραφείτε πλούσια, θα έχετε καλή μόρφωση, πολλούς φίλους, αλλά θα κάνετε μεγάλους αγώνες κατά των επιβουλευτών της θέσης σας, θα έχετε και αρκετούς τραυματισμούς, αλλά στο τέλος θα επικρατήσετε και θα αποκτήσετε πολλά.

Θα έχετε εύνοια θεού και γυναικών, και τραυματισμούς στα άκρα.

Σωματικά σας χαρακτηριστικά: Μέσο ανάστημα, κοκκινοπρόσωπος, με μάτια χυμένα, έκλυτος στον έρωτα και θα πεθάνετε δε και θα ταφείτε στην πατρίδα σας.

Τα έτη σταθμοί της ζωής σας: 7, 13, 23, 43, 52, 66, 74, 89.

Στον πρώτο δεκανό της Παρθένου:

Με τον ωροσκόπο σας στο πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου, θα είσαστε αγαθός, γελαστός, με πολλούς φίλους, θα περνάτε καλά χωρίς να δεσμευθείτε μόνιμα σε γάμο με πολύ καλή τύχη, αλλά οι
αρρώστιες δεν θα λείψουν, που όμως θα έχετε πάντα ιατρική βοήθεια.

Μετά τη νεότητά σας θα έχετε εύνοια γυναίκας και προς το τέλος της ζωής σας θα περάσετε πολύ καλά.

Τα σωματικά χαρακτηριστικά σας: ψηλός, ψυχωμένος, με ωραίο πρόσωπο και πολύ γλυκά μάτια, με μύτη πλατειά και ίσως με κάποιο σημάδι. Κάποιο σημάδι θα έχετε και στον κόλπο.

Τα έτη σταθμοί της ζωής σας: 7, 12, 23, 41, 57, 63, 72, 86.

Στο δεύτερο δεκανό της Παρθένου:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου, έχουμε ένδειξη ότι θα είσαστε φρόνιμος, αγχίνους, μορφωμένος, οξύθυμος αλλά και πρόσχαρος με περιουσία, χωρίς να θέλετε τίποτε από τους γονείς σας, και εάν η Αφροδίτη σχηματίζει καλή όψη με το δεκαήμερο, θα σας αρέσει πολύ η μουσική, η αρμονία και η τάξη.

Τα χαρακτηριστικά σας είναι: κανονικός στο σώμα, Λεπτοπρόσωπος, σας διακρίνει ευλάβεια προς τον Θεό, το όνομα σας θα δοξαστεί πολύ, θα ηγηθείτε πολλών, και με τη φρονιμάδα σας και την παιδεία σας θα κερδίσετε πολλά.

Σταθμοί στη ζωή σας τα έτη: 4, 9, 16, 22, 35, 43, 57, 63, 76 και 86.

Στον τρίτο δεκανό της Παρθένου:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου, έχουμε ένδειξη θα αποκτήσετε πλούτη και μόρφωση, θα είσαστε σώφρων και δίκαιος, ιδιοπράγμων, ευσεβής, επιτυχημένος, αλλά δεν θα λείψουν οι λύπες από σύζυγο και παιδιά, αλλά στο τέλος όλα θα πανε καλά.

Μέτριο ανάστημα, μικρό σχετικά κεφάλι, όμορφη μύτη, δεν θα σας λείψει το ψωμί μέχρι το τέλος, αν και η ζωή σας δεν θα είναι μεγάλη, και θα έχετε θάνατον δια σιδήρου.

Έτη σταθμοί στη ζωή σας: 9, 18, 24, 35, 42, 66, 74, 86.

Στο πρώτο δεκανό του Ζυγού:

Με τον ωροσκόπο στο πρώτο δεκαήμερο του Ζυγού, έχουμε την ένδειξη ότι μπορεί να αποχωρισθείτε νωρίς από τους γονείς σας, να έχετε πολλές ζημιές και λύπες, να εγκαταλείψετε την πατρίδα, να βρεθείτε με ξένους ανθρώπους όπου θα περάσετε πολλά, αλλά στο τέλος ξαναγυρνάτε στην πατρίδα, βελτιώνεται η κατάσταση και βλέπετε προκοπή των παιδιών σας.

Τα σημεία του σώματος θα είναι: τραύμα και ουλή στο κεφάλι, έγκαυμα στο χέρι, θα πέσετε από ψηλό μέρος χωρίς να σκοτωθείτε, ενώ τα έτη σταθμοί της ζωής σας θα είναι: 9, 16, 22, 36, 49, 59, 66, 77.

Στο δεύτερο δεκανό του Ζυγού:

Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού. Αυτό μας λέει ότι θα αποκτήσετε δόξα και πλούτη, θα αποδημήσετε με πολλές ελπίδες η με βασιλικές δωρεές και τιμές, θα βρείτε καλό σύζυγο, θα έχετε καλά παιδιά και εγγόνια, θα έχετε τύχη να βρίσκετε πράγματα.

Σωματικά, το παράστημα ευθυτενής, με σκούρο πρόσωπο, αραιά κάπως μαλλιά, με κάποιο μαύρο σημάδι στο μαστό και άλλο στη μέση, το οποίο και θα σας ταλαιπωρήσει.

Έτη σταθμοί τα 9, 12, 14, 36, 41, 58, 63, 74, 88.

Στο τρίτο δεκανό του Ζυγού:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού, πρέπει να έχετε γεννηθεί επίμονος, ευσχήμων, με πλούσια καρδιά, πολλούς φίλους, θα ασχολείστε με τα δημόσια πράγματα, το όνομά σας θα γίνει γνωστό σε πολλούς τόπους, θα έχετε την εύνοια Θεού και ανθρώπων.

Με το γάμο σας δεν θα τα πάτε καλά, παιδιά δε θα αποκτήσετε από δεύτερο γάμο. Ίσως αποκτήσετε και αξιώματα άρχοντα της πόλης σας. Το πρόσωπο ξανθό με κάποιο ελάττωμα κοντά στα μάτια, θα αναθρέψετε θετό παιδί, θα έχετε νευρικούς πόνους.

Έτη σταθμοί της ζωής σας θα είναι: 1, 9, 11, 23, 36, 42, 59, 68, 79.

Στον πρώτο δεκανό του Σκορπιού:

Με τον ωροσκόπο στο πρώτο δεκαήμερο το Σκορπιού, μπορούμε να πούμε ότι είσαστε αγχίνους και μορφωμένος, δίκαιος, θα απομακρυνθείτε από τους γονείς και θα ζημιωθείτε, θα αλλάξετε τόπους, θα περάσετε βάσανα αλλά θα αποκτήσετε και περιουσία, που πολλή θα χαρίσετε.

Μερικοί ευνοημένοι από την Αφροδίτη, γίνονται τεχνίτες πολυτίμων μετάλλων, αγαπητοί στις γυναίκες, μπορεί να παντρευτούν στενό συγγενή τους.

Πολύ ψηλός, με τραύμα στο κεφάλι, μεγάλα μάτια, στήθη και ώμους πλατείς, με κάποιο σημάδι στο αριστερό πόδι και άλλο στο δεξί χέρι.

Σταθμοί στη ζωή σας τα έτη: 9, 12, 22, 33, 42, 56, 63, 69, 76, 85 και 93.

Στο δεύτερο δεκανό του Σκορπιού:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο το Σκορπιού, μπορούμε να πούμε ότι θα γίνετε μεγάλος, πλούσιος, αρχοντικός, μορφωμένος, γλυκόλογος, σώφρων, θα αποκτήσετε πολλά μόνος σας, ενώ πολλοί θα δουλέψουν για σας, πολύ γνωστός επίσης. Σας αρέσει η μουσική και οι τέχνες, μπορείτε να αναδειχθείτε σε στρατό και ναυτικό. Προσοχή στα κοψίματα, εγκαύματα η κατάγματα των άκρων.

Το ανάστημα κανονικό, όμορφος, με σημάδι στον κόλπο και τη μέση.

Τα έτη σταθμοί θα είναι: 7, 11, 22, 33, 42, 57, 61, 73, 84, 89.

Στον τρίτο δεκανό του Σκορπιού:

Με τον ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο το Σκορπιού, μπορούμε να πούμε ότι η τύχη στην αρχή δεν σας χαμογελά, γι' αυτό θα έχετε ζημίες, ανωμαλίες, ξενιτεμό, πολλοί θα σας επιβουλεύονται, αρρώστιες θα σας τύχουν ενώ στα ερωτικά δεν θα τα πάτε καλά, δηλαδη ο εκάστοτε σύντροφος θα είναι είτε παντρεμένος, είτε θα έχει κάποιο κουσούρι, από τα παιδιά θα πάρετε λύπες.

Μετά την πρώτη ηλικία όμως, θα αποκτήσετε πολλά, θα αποκτήσετε κάποια θέση και το τέλος θα είναι καλό. Η μουσική και οι καλές τέχνες σας ευχαριστούν. Μέτριο το ανάστημά σας,  σκουρόχρωμος, λαίμαργος, με κάποιο σωματικό ελάττωμα. Προσοχή στα φάρμακα και τα δηλητήρια.

Tα έτη σταθμοί της ζωής σας: 3, 9, 14, 18, 22, 31, 43, 55, 65, 74, 83, 87.

Στον πρώτο δεκανό του Τοξότη:

Με τον ωροσκόπο στο πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη, έχουμε την ένδειξη ότι θα κάνετε καλή διαχείριση, θα δείτε θανάτους συγγενών, ενώ εσείς θα κινδυνεύσετε αλλά θα σωθείτε με θεϊκή επέμβαση.

Η οικογένειά σας θα είναι πολυμελής, ενώ θα σας διακρίνει φιλοξενία, καθένας θα βρίσκει σε σας καταφύγιο. Θα βρεθείτε κοντά σε μεγιστάνες, ενώ μπορεί να έχετε σχέση με άλογα, να συμμετέχετε σε δημόσια αξιώματα, σε πολιτικές η στρατιωτικές ακόμα και σε θρησκευτικές Αρχές, θα έχετε δε πάντοτε ιδιαίτερη εύνοια από γυναίκες.

Στο σώμα ωραίος, με αξιαγάπητα μάτια, ωραία φρύδια και μύτη, θα έχετε κάποιο σημάδι στην πλευρά.

Τα έτη σταθμοί στη ζωή σας θα είναι: 11, 22, 31, 46, 53, 63, 77, 86.

Στο δεύτερο δεκανό του Τοξότη:

Με τον ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη, έχουμε ένδειξη ότι θα χωρισθείτε από τους γονείς σας και θα περάσετε φτώχεια και κακοπέραση, κατατρεγμούς από ανθρώπους που δεν το περιμένατε.

Θα ευνοηθείτε από κάποιο σύντροφο, και αν βοηθηθεί με την πάροδο του χρόνου το ωροσκόπιό σας, θα διαλυθούν τα κακά και θα καλυτερεύσουν τα πράγματα με το πέρασμα των ετών. Μπορεί να ασχοληθείτε με τέχνες που έχουν σχέση με χρυσό η ασημί, ενώ σωματικά χαρακτηριστικά σας θα είναι το ωχρό πρόσωπο, πλατειά φρύδια, σημάδι στο στήθος και άσαρκα νώτα.

Έτη σταθμοί στη ζωή σας θα είναι: 11, 19, 21, 32, 46, 51, 61, 72, 86 και 91.

Στον τρίτο δεκανό του Τοξότη:

Με τον ωροσκόπο σας στο τρίτο δεκαήμερο, έχουμε την ένδειξη ότι έχετε γεννηθεί από πλούσιους γονείς, πήρατε καλή ανατροφή και μόρφωση, θα καταλάβετε δημόσιες θέσεις και θα έχετε μεγάλη εξουσία (ζωής και θανάτου) η θα βρεθείτε πλάι σε ηγεμόνες και άρχοντες, αν δε ασχοληθείτε με τα στρατιωτικά θα έχετε υψηλά αξιώματα.

Προσέξτε τη γωνία που σχηματίζει ο Δίας με τον Ωροσκόπο σας. Αν σχηματίζει καλή γωνία, θα είναι πιο τονισμένα τα παραπάνω. Αν όμως ο Κρόνος τονίζει τον ωροσκόπο σας, τότε η εξουσία σας θα χρησιμοποιηθεί για αναστατώσεις και ταραχές.

Το ανάστημά σας ψηλό, το πρόσωπο όμορφο, με κάποια διαφορετικότητα στο αριστερό μάτι, με στήθη πλατειά, θαρραλέος, και με κάποιο σημάδι στην αριστερή κνήμη, ενώ ο θάνατος θα είναι οξύς.

Τα έτη σταθμοί της ζωής σας, 11, 26, 36, 42, 51, 67, 72,

Στον πρώτο δεκανό του Αιγόκερω:

Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Πρέπει να είσαστε πρωτότοκος η πρωτότροφος, με βαθειά φρόνηση, μορφωμένος, καλός, θαρραλέος, νικάτε τους εχθρούς σας, ενώ όταν κινδυνεύετε θα σωθείτε.

Στην πρώτη ηλικία σας θα περάσετε από πολλές ζημιές και θα είσαστε ακατάστατος στα ερωτικά σας θέματα. Αν ο Δίας σχηματίζει καλή όψη με τον ωροσκόπο σας, τότε θα έχετε και καλά χρόνια, θα αποκτήσετε πολλά και θα έχετε καλό τέλος. Ανάστημα ικανό, πλατειά στήθη και θα περπατάτε με κάποια νευρικότητα. Μαύρο σημάδι υπάρχει στη μασχάλη.

Τα δε έτη σταθμοί στη ζωή σας θα είναι τα παρακάτω: 1, 4, 9, 11, 22, 31, 42, 56, 63, 72, 81, και 89.

Στο δεύτερο δεκανό του Αιγόκερω:

Με τον ωροσκόπο σας στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω, έχουμε την ένδειξη ότι θα αποχωριστείτε με θάνατο από τους γονείς σας, ό,τι πήρατε απ' αυτούς θα τα μειώσετε, θα ξενιτευτείτε και θα ζημιωθείτε, θα βρεθείτε με ξένους ανθρώπους με διαφορετικά ήθη, ενώ τα ερωτικά σας θα είναι ακατάστατα, ενώ μετά την πρώτη ηλικία θα έχετε καλό γάμο.

Τα σωματικά χαρακτηριστικά: όμορφος, ψηλός, με ψηλή μύτη και φιλήδονα μάτια, κακοήθης, θερμός, πονηρός και τα έτη σταθμοί της ζωής σας: 6, 9, 11, 22, 31, 41, 52, 63, 76, 81.

Στον τρίτο δεκανό του Αιγόκερω:

Με τον ωροσκόπο σας στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, βλέπουμε ότι θα είσαστε από μεγάλους γονείς, με πλούσια ανατροφή, θα σας εμπιστεύονται και θα έχετε πολλούς φίλους, με μόρφωση αλλά και οξύθυμος, μισοπόνηρος, ασελγής, ευμετάβλητος, με άστατες ερωτικές σχέσεις στην αρχή, ενώ αργότερα θα ευνοηθείτε στον τομέα αυτόν και θα κερδίσετε πολλά.

Τα χαρακτηριστικά σας: ωχρός, με σημάδι στον αριστερό αγκώνα, με σχετικά μικρή ζωή και θα πεθάνετε σε ξένη χώρα.

Έτη σταθμοί της ζωής σας τα: 4, 7, 11, 22, 33, 46, 52, 63, 72.

Στον πρώτο δεκανό του Υδροχόου:

Με τον ωροσκόπο σας στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου, φαίνεται ότι θα είσαστε πλούσιος, μορφωμένος, με πολλούς φίλους, με θάρρος, μισοπόνηρος, δικαιοκρίτης, θα προσφεύγουν πολλοί σε σας για το δίκαιο, ενώ θα δείτε εικόνες σας και ανδριάντες σας, αλλά και θανάτους παιδιών σας.

Θα έχετε σημάδια στο στήθος, στο αριστερό πόδι και στην πλευρά και τα δάχτυλα των ποδιών σας θα είναι κυρτωμένα.

Τα έτη σταθμοί στη ζωή σας: 7, 11, 19, 22, 31, 57, 62, 76, 81 και 92.

Στο δεύτερο δεκανό του Υδροχόου:

Με τον ωροσκόπο σας στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου, φαίνεται ότι θα κακοπαθήσετε στην πρώτη ηλικία σας πολύ, τόσο σωματικά όσο και με εγκλήματα, συκοφαντίες, θα κινδυνεύσετε πολλές φορές και χρήματα θα χάσετε, ακόμα και σε ναυάγια θα πέσετε, ενώ στα ερωτικά σας θα υπάρχει μεγάλη ακαταστασία.

Αργότερα περνούν αυτά και αποκτάτε πολλά. Το ανάστημά σας όχι μεγάλο, σκουρόχρωμος, με σημάδι στη μέση και στη μασχάλη και τα δάχτυλα των ποδιών ανοιχτά.

Τα έτη σταθμοί στη ζωή σας: 12, 26, 33, 44, 56, 5, 73, 84 και 95.

Στον τρίτο δεκανό του Υδροχόου:

Ο ωροσκόπος σας στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, μας μιλά για τη θεία προέλευση σας, θα είσαστε μεγάλος, θα λατρευτείτε από πολλούς, θα εξουσιάσετε πολλούς. Σωματικά το ύψος σας δεν θα είναι μεγάλο, υπόξανθος στην όψη, θα έχετε σημάδι στο δεξιό σας ώμο και κάτω από τη μασχάλη.

Έτη σταθμοί: 2, 6, 9, 12, 21, 42, 51, 64, 74, 80.

Στον πρώτο δεκανό των Ιχθύων:

Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων. Θα γίνετε μεγάλος και πολύ κόσμο θα έχετε στις διαταγές σας. Θα είσαστε καλός σ' εκείνους που υπακούουν. Λύπες θα πάρετε από τα τέκνα σας.

Θα κινδυνεύσει δε και η ζωή σας και θα ξεφύγετε, ίσως να στερηθείτε το σύντροφό σας, όταν όμως περάσουν οι δυσκολίες, θα έρθουν καλές μέρες, θα έχετε εύνοια στο γάμο και θα κάνετε παιδιά.

Ανάστημα ικανό, όμορφο πρόσωπο, με ευρείς ώμους, με χαρακτηριστικό βάδισμα και σημάδι στη μασχάλη και τα πόδια.

Έτη σταθμοί στη ζωή σας θα είναι: 12, 22, 25, 27, 33, 42, 52, 64, 73, 82.

Στο δεύτερο δεκανό των Ιχθύων:

Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο των Ιχθύων. Γεννημένος εύπορος, θα έχετε πλούσια ανατροφή, αλλά θα απομακρυνθείτε από τους γονείς και ό,τι έχετε πάρει από αυτούς θα τα σκορπίσετε, θα αποκτήσετε όμως δικά σας, επειδή έχετε εμπορικό πνεύμα.

Φιλάνθρωπος και μορφωμένος, θα γνωρίσετε τα ουράνια, θα πιστέψετε και θα πιστευτείτε, μετά θα χάσετε φίλους, θα έχετε σύντροφο που θα σας επιβουλευτεί και θα τον χωρίσετε. Αν δε έχουμε καλές όψεις, μπορεί να βρείτε καλό σύντροφο και να έχετε καλό τέλος. Το ανάστημά σας όχι πολύ ψηλό, με μαύρα αραιά μαλλιά, με σημάδι στο δεξί πόδι και στον ομφαλό.

Έτη σταθμοί της ζωής σας θα είναι: 4, 7, 10, 16, 20, 31, 42, 51, 61, 69, 72, 77, 79.

Στον τρίτο δεκανό των Ιχθύων:

Με τον ωροσκόπο σας στο τρίτο δεκαήμερο των ιχθύων, θα είσαστε χαριτωμένος, μορφωμένος, με πολλούς φίλους, θα έχετε κάκωση σωματική και θα δείτε θάνατο οικείων και συζύγου. Θα ζήσετε κοντά σε θάλασσα και ποτάμια, όσα πήρατε από γονείς θα τα σκορπίσετε, θα έχετε φιλονικία με ανωτέρους σας, θα παντρευτείτε μεγαλύτερό σας.

Τα σωματικά χαρακτηριστικά: ξανθός και με γατίσια μάτια, ενώ ο θάνατος δεν θα είναι ήρεμος.

Έτη σταθμό στη ζωή σας τα: 2, 6, 9, 21, 31, 42, 51, 67, 74, 80,